Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/stylidg/public_html/old/privacy.php:2) in /home/stylidg/public_html/old/privacy.php on line 9

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/stylidg/public_html/old/privacy.php:2) in /home/stylidg/public_html/old/privacy.php on line 9
ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 

 
Εγγραφείτε στην λίστα ενη- μέρωσης του πολίτη, για να λαμβάνετε άμεσα τα νέα του Δήμου Στυλίδας στο e-mail σας.


 

Γιορτάζουν σήμερα 19/10:

- Ο Αγιος Προφήτης Ιωήλ
- Οι Αγιοι Μάρτυρες Σαδώθ επισκόπου και των συν αυτώ εκατόν είκοσι

 

Σε ποιά θεματική ενότητα επιθυμείτε να εμπλουτιστεί το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας μας
Υπηρεσίες του Δήμου
Έργα του Δήμου
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Τουρισμός
Σε καμία
Αποτελέσματα


 


Ο παρών ιστοχώρος χρημα- τοδοτήθηκε από το Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας 2000 - 2006 στα πλαίσια του Μέτρου 4.7 "Ενίσχυση Δράσεων της Καινοτομίας και της Κοινωνίας της Πληροφορίας". Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε κατά 75% από το Ευρωπαικό Ταμείο Περιφερειακής Ανά- πτυξης και κατά 25% από το Ελληνικό Δημόσιο.


 

Στατιστικά Ασύρματου Δικτύου HotSpot

Τελευταίες 30 ημέρες
13/10/2011 - 12/11/2011
Συνδέσεις 3301
Διάρκεια 4386.58
Διάρκεια (M.Ο.) 1.33
Downloads 324784.29 MB
Downloads (Μ.Ο.) 98.39 MB
Uploads 45261.65 MB
Uploads (Μ.Ο.) 13.71 MB



    
      Ευρυζωνικό Δίκτυο


 
 
Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του Δικτύου υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το Δίκτυο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του Δικτύου.

Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγει το δίκτυο είναι τα ακόλουθα:

Διαφήμιση

Ο επισκέπτης / χρήστης που ενδιαφέρεται να διαφημιστεί στο Δίκτυο προκειμένου να λάβει όλες τις απαραίτητες γι' αυτό πληροφορίες θα πρέπει να συμπληρώσει στη σχετική αίτηση τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο /Επωνυμία Επιχείρησης - Διεύθυνση / Έδρα - Τηλέφωνο - Fax - E-mail - Όνομα Υπευθύνου - Πόλη - Χώρα . Το Δίκτυο δεν ευθύνεται για την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων που ακολουθούν οι διαφημιζόμενοι σε αυτό κατά τις συναλλαγές τους με τους επισκέπτες / χρήστες των υπηρεσιών αυτών.

Links to other sites ("Δεσμοί")

Το Δίκτυο περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το Δίκτυο για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν.

IP Addresses

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στο Δίκτυο αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.

Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων

Το Δίκτυο διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Το Δίκτυο διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς.

Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.

Επισκέπτες / χρήστες του Δικτύου που είναι ανήλικοι έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του Δικτύου μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους το Δίκτυο διαγράφει τις σχετικές πληροφορίες.

Το Δίκτυο είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς, οικονομικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών - πληροφοριών του.


 
  Κ.Π.Ε. ΣΤΥΛΙΔΑΣ